Koppels
De connectie tussen twee mensen

Het is belangrijk om de liefde te vieren en dit vastleggen

Vier jullie liefde, jubileums of speciale momenten. Maar eigenlijk moet je alles vieren omdat het kan! Jullie bijzondere momenten leg ik met veel liefde vast. Later kijken jullie met veel plezier naar de foto’s als herinnering.

Hoe gaat het te werk?

Tijdens de fotoshoot leer ik jullie beter kennen en maken we tussen door in een ontspannen sfeer foto’s. Het is dan ook mijn doel om jullie op je gemak te laten voelen voor mijn camera en de liefde tussen jullie beide te laten zien!

Na de fotoshoot ga ik de foto’s uitzoeken en bewerken. Binnen 5 werkdagen krijgen jullie  een kleine sneak preview van de foto’s en de factuur via de mail. Als de factuur betaald is krijgen jullie binnen twee weken een link van een online galerij waarbij jullie 25 foto’s mogen uitzoeken. De uitgekozen foto’s stuur ik met hoge resolutie naar jullie op!

Investering

Pakket 2 personen:

  • Fotoshoot van 1,5 uur
  • Bij jullie thuis of op locatie
  • 25 foto’s in hoge resolutie
  • Zelf de foto’s uitkiezen in een online galerij
  • Meer foto’s is mogelijk voor €7,50 p.s.

 

€185,- inclusief btw

*Binnen Walcheren reken ik geen reiskosten, buiten Walcheren reken ik €0,20 per gereden km + evt tunnelkosten

Bij het boeken van een fotoshoot ga je automatisch akkoord met het gebruiken van de foto’s op social media, website en andere promotie doeleinde van Puck van Elswijk fotografie, tenzij vooraf anders is afgesproken.