Familie
De band tussen familie is bijzonder

Herinneringen maken die jullie later terug kunnen kijken

Hoe leuk is het om foto’s te hebben waar iedereen op staat! Ondanks alle foto’s op de mobiel zijn er vaak geen foto’s waar iedereen op staat. De foto’s zijn een mooie herinnering aan een fase met je geliefde en kind(eren).

Hoe gaat het te werk?

Tijdens de fotoshoot leer ik jullie als gezin beter kennen en maken we tussendoor in een ontspannen sfeer foto’s. Het is dan ook mijn doel om iedereen op z’n gemak te laten voelen voor mijn camera en de liefde in de familie te laten zien!

Na de fotoshoot ga ik de foto’s uitzoeken en bewerken. Binnen 5 werkdagen krijgen jullie een kleine sneak preview van de foto’s en de factuur via de mail. Als de factuur betaald is krijgen jullie binnen twee weken een link van een online galerij waarbij jullie 25 foto’s mogen uitzoeken. De uitgekozen foto’s stuur ik met hoge resolutie naar jullie op!

Investering

Pakket familie:
t/m 5 personen

  • Fotoshoot van 1,5 tot 2 uur
  • Bij jullie thuis of op locatie
  • 25 foto’s in hoge resolutie
  • Zelf de foto’s uitkiezen in een online galerij
  • Meer foto’s is mogelijk voor €7,50 p.s.

€215,- inclusief btw

*Binnen Walcheren reken ik geen reiskosten, buiten Walcheren reken ik €0,20 per gereden km + evt tunnelkosten
*Meer dan 5 personen? Dan reken ik €20,- per persoon extra

Bij het boeken van een fotoshoot ga je automatisch akkoord met het gebruiken van de foto’s op social media, website en andere promotie doeleinde van Puck van Elswijk fotografie, tenzij vooraf anders is afgesproken.