Bedrijfsportret

Durf jij jezelf zichtbaar te maken

Mooie originele en spontane foto's van jezelf nodig? Die jou helpt te onderscheiden van andere ondernemers in jouw branche. Hierdoor jezelf vol trots online kan laten zien! Ik wil je daarmee helpen en leg dit met veel plezier en liefde vast.

Hoe gaat het te werk?

Voor de fotoshoot hebben we contact zodat ik jou en je bedrijf beter leer kennen. Tussendoor wisselen we onze ideeën uit. Daarna spreken we een datum af voor de shoot. De foto’s maken we in een ontspannen sfeer. Het is dan ook mijn doel om jou op je gemak te laten voelen voor mijn camera, zodat de spontane jou naar boven komt!

Na de fotoshoot ga ik de foto’s uitzoeken en bewerken. Binnen 5 werkdagen krijg je een kleine sneak preview van de foto’s en de factuur via de mail. Binnen twee weken, na de betaling krijg je de bewerkte foto’s in hoge resolutie digitaal aangeleverd.

Investering

Pakket Bedrijfsportret:

  • Fotoshoot van 1,5 uur
  • 1x kleding wissel
  • 15 portretfoto’s in hoge resolutie

€175,- exclusief btw

*Binnen Walcheren reken ik geen reiskosten, buiten Walcheren reken ik €0,20 per gereden km + evt tunnelkosten

Bij het boeken van een fotoshoot ga je automatisch akkoord met het gebruiken van de foto’s op social media, website en andere promotie doeleinde van Puck van Elswijk fotografie, tenzij vooraf anders is afgesproken.